Project Logistics and Special Transports

Kokonaisvaltaista kuljetuspalvelua

AT Special Transport on osa Ahola-konsernia. Me tarjoamme asiakkaittemme erikoistarpeisiin räätälöityjä, yksilöllisiä kuljetuspalveluita. Olipa kyseessä sitten pitkä, leveä, korkea, painava tai muuten vaan vaativa kuljetuskohde – AT Special Transport on valmiina auttamaan.

Vahvan taustakonsernin ja vuosikymmenten kuljetuskokemuksen ansiosta voimme tarjota yhden kontaktin kautta asiakkaillemme toimivan, palvelevan ja kustannustehokkaan kuljetuskokonaisuuden. Jokapäiväisistä kappaletavaran maantiekuljetuksista räätälöityihin uniikkiratkaisuihin.


Palvelut


Heavy & Oversized transports

Heavy & Oversized transports

Erikoiskuljetusratkaisut ylimittaisille ja raskaille kuljetuksille. Kokonaisratkaisuihimme sisältyy konsultointi, kuljetusluvat, reittien suunnittelu sekä reittitutkimukset.

Lue lisää
Project Logistics

Project Logistics

Avaimet Käteen -ratkaisut projektilogistiikkaan. Palveluihin kuuluvat projektien kokonaissuunnittelu sekä -hallinta sisältäen maantie- sekä merikuljetukset tarvittavine lisäpalveluineen kuten esimerkiksi satamakäsittelyt, tunkkaukset sekä haalaukset.

Lue lisää
Wind Power Logistics

Wind Power Logistics

Kokonaisratkaisut tuulivoimalogistiikkaan. Tuulivoimala -komponenttien maantiekuljetukset- sekä merirahdit. Palveluihin kuuluvat myös kuljetusreittien suunnittelu sekä reittitutkimukset, tarvittavat lupaprosessit ja asennusnostot.

Lue lisää
Installation & Assembly

Installation & Assembly

Monipuoliset työmaaratkaisut. Palveluihin sisältyy konsultointi, nostopalvelut, asennus ja kokoonpano. AT Install tarjoaa projektin ohjausta ja hallintaa sekä asennuspalveluja.

Lue lisää

Valmiina töihin

Kysy tarjouspyyntö tai ota suoraan yhteyttä. Olemme valmiita auttamaan.

Tee tarjouspyyntö

Referenssit

Ison syöttövesisäiliön kuljetus

Kuorintarummun kuljetus Suomesta Ruotsiin

9 metriä leveä ja 7 metriä korkea kuljetus

Lisää referenssejä

Sosiaalinen media