Facebook Instagram Youtube

Båttransporter

Inom Ahola-koncernen har vi över trettio års erfarenhet av båttransporter och sedan 2007 har AT Special Transport satsat strategiskt på denna form av tjänst.

Skräddarsydd service för båttransporter

Vi erbjuder båttransporter i Norden enligt kundens skräddarsydda direktiv. Vi har ingen övre eller undre gräns för båttransporter, men båtarnas längd är i regel 4–30 meter. De vanligaste måtten på båtarna som transporteras är 5–10 meter. AT Specialtransport-teamet är känt för sin pålitlighet och flexibilitet.

Meddela oss vart du vill ha din frakt. Vi sköter resten.

Varje båttransport är skräddarsydd och vi är stolta över att kunna erbjuda effektiva, tillförlitliga och miljövänliga transporter. Vi har lång erfarenhet av samarbete med myndigheter och har ett stort kontakt- och servicenät i Finland, Norden och Europa.

AT Special Transport har ett nära samarbete med Ahola Transport som har egen transportlinkverksamhet i Karleby, Nådendal, Vanda. Utomlands har Ahola Transport transportlinkverksamhet i Tallinn. I Sverige sköts logistiken via transportlink- och lagerhållningsverksamheten i Nykvarn.